Sådan undgås almindelige slotsfejl

At forstå, hvordan slots fungerer, er vigtigt for at maksimere dit overskud og fjerne nogle af de almindelige myter, der er vokset omkring slots. Når du ved, hvordan spilleautomater fungerer, undgår du almindelige faldgruber af uvidende spillere.

Random Number Generator

Alle spilleautomater indeholder en “tilfældig talgenerator” (RNG), som er en mikrochip, der kontinuerligt producerer (selv når maskinen er inaktiv) en kombination af tal med en hastighed på omkring hundrede sekunder. Disse tilfældige tal svarer til positionerne på alle spoler på maskinen. Når du spiller, begynder du virkelig ikke med andet end at spinde hjul, der kun er til underholdningsformål. Du bruger kun maskinen til at vise hjulpositionerne, der svarer til det sidste sæt tilfældige tal, computeren har oprettet til spilleautomaten, når du trykker på

nøgle. Her er nogle specielle ting, du ikke bør gøre, mens du spiller spilleautomater.

Brug ikke et spilleautomat

Folk, der tror, ​​at de vinder spilleautomater ved at vippe systemet. RNG gør spillet til en ren mulighed uden nogen dygtighed overhovedet. Alle spins er helt uafhængige af hinanden. Vinding tæller det nøjagtige øjeblik, du spiller, og dette dikterer, hvilke tilfældige tal dit opkald bruger. Ligesom en hensynsløs sælger, der sælger systemer i roulette (en anden hasardspil), kan matematiske formler ikke bruges, fordi formlen ikke er baseret på nogen information!

 

Antag ikke, at spilleautomaten er tilbagebetalt

Maskinen opkræves aldrig på et bestemt tidspunkt, da tilbagebetalingsprocenten og udbetalingsfrekvensen beregnes over en længere periode. Der er faktisk ingen grund til, at det ikke kan have to eller flere overskud på kort tid, eller at det overhovedet ikke betaler på lang sigt.

Spil ikke hurtigt

Hurtigere spil øger ikke dine chancer for at vinde flere udbetalinger eller jackpots. RNG producerer hundredvis af numre, selv mellem de hurtigste spillespins, så du kan x slappe af, tage tid og nyde oplevelsen.

Må ikke føle dig dårlig

Hvis du kommer ud af spilleautomaten, og nogen vinder jackpotten lige efter dig. Må ikke føle dig dårlig, fordi du sandsynligvis ikke ville have vundet den. Hvorfor? Helt enkelt vil hastigheden på generatoren for tilfældigt tal betyde, at du begge skulle have spillet i nøjagtigt det samme mikrosekund (og husk her, at der er 100 tællinger i sekundet), og hver spillers odds på play-knappen på samme tid er lave.

Kontakt os venligst

070 4523 2555
info@cuff.dk

Vores kontor

100 Park Row
EDGEFIELD
NR24 1WR
UK

Send os en besked